Prirodna mineralna voda iz fabrike „Mioni“

2472

Fabrika za flaširanje prirodne mineralne i izvorske vode Mioni, nalazi se u selu Ključ, opština Mionica, u podnožju planine Maljen. U njenoj blizini nalazi se zimski rekreativni centar i vazdušna banja.

Fabrika Mioni sagrađena je 2007. godine i poseduje bunare kapaciteta preko 20 l/s sa kojih se puni voda Aqua Gala.

 Foto: www.mioni.rs
Foto: www.mioni.rs

Opremljena je najsavremenijom nemačkom tehnologijom za flaširanje vode kapaciteta 12.000 PET, 1.000 PET balona i 6.000 boca na sat u staklenoj ambalaži i kao takva postavlja nove standarde kvaliteta na domaćem tržištu.

Aqua Gala dolazi do Vas iz netaknute prirode u vrhunski dizajniranim pakovanjima od: 1.5L PET, 0.5L PET, 0.75L PET Sport Cap, 6L PET, 0.75L staklo i 0.25L staklo, koja će zadovoljiti vaše najrazličitije potrebe.

Foto: www.mioni.rs
Foto: www.mioni.rs

Dok je PET Sport Cap ambalaža pravi izbor za osveženje u toku sportske aktivnosti, elegantne staklene boce savršeno odgovaraju restoranu, kafiću ili kućnoj upotrebi.

Ukoliko se odlučite za boravak u prirodi onda je 6l PET pakovanje najbolji saveznik koji će Vaš odmor učiniti prijatnijim.

Novi proizvodi: Aqua Gala gazirana voda u PET ambalaži 1,5L i staklenoj ambalaži 0,25L i 0,75L.

Mionički izvor koji je otkriven krajem 18. veka, daje vodu vrhunskog kvaliteta zahvaljujući višegodišnjoj prirodnoj filtraciji kroz slojeve granita i krečnjaka sa obronaka planine Maljen. Aqua Gala se crpi sa dubine od 200 metara, zbog čega nema potrebe za dodatnom filtracijom ili podvrgavanjem hemijskim procesima.

Aqua Gala flašira se u čistoj, netaknutoj prirodi, upravo na samom izvoru, kako ništa od njenih dragocenih svojstava ne bi bilo izgubljeno. Vode sa ovog područja spadaju u vode srednje i niske mineralizacije, do 500 mg/l tako da se mogu piti svakodnevno u neograničenim količinama.

Fabrika za flaširanje prirodne mineralne i izvorske vode „Mioni“ je podrška Danima domaće kuhinje. Spremili smo „GALA“ osveženje za sve kupce i iskusne degustatore na Danima domaće kuhinje koji će se održati 14. i 15. marta u TC Zemun Park u Zemunu. I to nije sve. Imaćete priliku da se informišete o mineralnoj vodi koja dolazi iz netaknute prirode u vrhunski dizajniranim pakovanjima. 

Tekst preuzet sa sajta www.mioni.rs