[vc_row][vc_column][vc_column_text]

O NAMA

[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ el_width=”10″ accent_color=”#d71e43″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1553459761231{padding-top: 30px !important;}”][vc_column][vc_column_text]„Hrana sa naših polja“ internet portal osnovan je 2019. godine sa ciljem da pruži podršku malim poljoprivrednim proizvođačima. Mali proizvođači hrane lakše će plasirati poljoprivredne proizvode na tržište, dobiće pouzdane i tačne informacije iz sveta poljoprivrede.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Prenosimo znanja i iskustva poljoprivrednih proizvođača koji žive i rade na različitim geografskim područjima. Beležimo kako oni obavljaju svoju proizvodnju u različitim uslovima, ističemo prednosti i nedostatke. Prenosimo priče sa sela, delimo fotografije i video zapise.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Na manifestaciji „Dani domaće kuhinje“ u tržnim centrima na teritoriji Republike Srbije, u dvodnevnom trajanju tokom vikenda, izlagači i posetioci imaju priliku da izlože, degustiraju i pazare ukusne i tradicionalne proizvode iz različitih delova Srbije i regiona.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Portal „Hrana sa naših polja“ želi da pomogne poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije opštine Koceljeva, gde prati dešavanja u agro sektoru na posmatranoj Opštini, savetuje poljoprivredne proizvođače, pomaže im da plasiraju svoje proizvode i da pronađu svoje mesto na tržištu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Internet portal “Hrana sa naših polja” upisan je u registar medija kod Agencije za privredne registre.

Registarski broj medija: IN000865

Matični broj: 28282907

Forma medija: Samostalna elektronska izdanja internet portali

Dozvola za rad sajta izdata od strane: RNIDS

Internet adresa: www.hranasanasihpolja.rs

Odgovorna urednica portala i organizatorka manifestacije: Milica Lukić; Rođena 1992. godine u Valjevu. Završila osnovne akademske i magistarske studije agroekonomskih nauka na Poljoprivrednom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]