O NAMA

„Hrana sa naših polja“ internet portal osnovan je 2019. godine sa ciljem da pruži podršku malim poljoprivrednim proizvođačima. Mali proizvođači hrane lakše će plasirati poljoprivredne proizvode na tržište, dobiće pouzdane i tačne informacije iz sveta poljoprivrede.

Prenosimo znanja i iskustva poljoprivrednih proizvođača koji žive i rade na različitim geografskim područjima. Beležimo kako oni obavljaju svoju proizvodnju u različitim uslovima, ističemo prednosti i nedostatke. Prenosimo priče sa sela, delimo fotografije i video zapise.

Na manifestaciji „Dani domaće kuhinje“ u tržnim centrima na teritoriji Republike Srbije, u dvodnevnom trajanju tokom vikenda, izlagači i posetioci imaju priliku da izlože, degustiraju i pazare ukusne i tradicionalne proizvode iz različitih delova Srbije i regiona.

Portal „Hrana sa naših polja“ želi da pomogne poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije opštine Koceljeva, gde prati dešavanja u agro sektoru na posmatranoj Opštini, savetuje poljoprivredne proizvođače, pomaže im da plasiraju svoje proizvode i da pronađu svoje mesto na tržištu.

Internet portal „Hrana sa naših polja“ upisan je u registar medija kod Agencije za privredne registre.

Registarski broj medija: IN000865

Matični broj: 28282907

Forma medija: Samostalna elektronska izdanja internet portali

Dozvola za rad sajta izdata od strane: RNIDS

Internet adresa: www.hranasanasihpolja.rs

Odgovorna urednica portala i organizatorka manifestacije: Milica Lukić; Rođena 1992. godine u Valjevu. Završila osnovne akademske i magistarske studije agroekonomskih nauka na Poljoprivrednom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.