Još jedni „Dani domaće kuhinje“ uspešno su završeni, a utisci se sumiraju i prepričavaju danima kako sa prijateljima, tako i sa kolegama proizvođačima.

Ovo potvrđuje i Toma Kovačević, ispred brenda Medus koji proizvodi pčelinje proizvode. On kaže da je u razgovoru sa ostalim kolegama shvatio da ovo nije samo njegov utisak, već i da svi izlagači dele njegovo mišljenje. Kovačević naglašava da je dokaz te teze o uspešnosti prazni štandovi na kraju manifestacije, jer su mnogi ostali bez zaliha određenih proizvoda,  a sama potražnja i zainteresovanost ljudi bila je veoma velika.

“Sama atmosfera među izlagačima bila je sjajna, pomagali smo jedni drugima, delili savete, razmenjivali iskustva, degustirali proizvode i sjajno se proveli. Tako da ova manifestacija ne samo što donosi prodaju, već što je mnogo važnije donosi iskustvo, poznanstva i daje motivaciju da nastavimo još više da se trudimo“, ističe Toma Kovačević.

Medus je treći put izlagao na Danima domaće kuhinje i primetili smo da rastemo zajedno sa manifestacijom i da svaki put zajedno podižemo kvalitet na jedan viši nivo, podseća naš sagovornik i nada se da će Medus postati jedan od zaštitnih znakova DDK i da ćemo zajedno uspeti da ispunimo sve zahtevhe naših posetilaca.

Proizvođač meda smatra da je velika posećenost rezultirala i odličnom najavom samog događaja kako na televizijama, tako i na portalima.

“Zahvaljujući organizatorki Milici Lukić kao i njenom Udrženju “Hrana sa naših polja” uspeli smo da dođemo do najgledanijih televizija i da na njima najavimo svoje učešće na DDK”, ističe Kovačević. MEDUS je predstavljen u emisiji Šarenica na RTS-u, kao i u emisiji Prelo u našem sokaku na Happy TV, a o samom procesu proizvodnje govorio je i za Agro Tv na samom sajmu.

Prezentacija Medus proizvoda u emisiji Prelo u našem sokaku na 01:57:58

Podsetimo, šesti po redu Dani domaće kuhinje održani su 14. i 15. decembra u TC Zemun Park u Zemunu. Ljubiteljima domaće hrane predstavili su se brojni mali proizvođači hrane i pića iz čitave Srbije.

Piše: Nikola Miloradović