Udruženje „Hrana sa naših polja“ organizuje pete Dane domaće kuhinje 16. i 17. novembra na prvom nivou kod Univerexport-a u TC Aviv Park na Zvezdari.

Manifestacija će biti otvorena od 10 do 20 časova oba dana, a ulaz je slobodan.

Cilj same manifestacije je promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

Tokom dva dana ljubiteljima domaće hrane predstaviće se desetak izlagača sa različitim proizvodima.

Posetioci će moći da degustiraju i kupe po povoljnim cenama mesne proizvode, domaće kolače i štrudle, medenjake i domaće krofne, kao i slatku i slanu zimnicu, sirupe i sokove.

Suhomesnati proizvodi porodice Brković mogu se kupiti i degustirati za vikend na manifestaciji. Nedavno su svoje domaće proizvode predstavili i u emisiji „Dobra zemlja“. Šta su tom prilikom poručili pogledajte na portalu 02tv.rs, emisija Dobra zemlja 10.11.2019 ili na našoj facebook stranici „Dani domaće kuhinje“.

Po prvi put na manifestaciji učestvovaće i proizvođač kozjeg sira koji se proizvodi u selu Glušci, nadomak Bogatića.

S obzirom na to da sledi sezona prehlada i gripa biće izložen i med i proizvodi na bazi meda za jačanje imuniteta.

Kao nezaobilazan detalj svakog događaja izdvaja se cveće, koje osim što krasi prostor biće dostupno svim ljubiteljima istog.

Do kraja godine biće održan još jedan događaj u Beogradu. Pozivamo sve izlagače koji su zainteresovani za učešće da se prijave putem portala hranasanasihpolja.rs. Takođe, putem ovog portala možete se informisati o svim proizvođačima.

Ideja organizatora manifestacije „Dani domaće kuhinje” za naredni period je da se događaj seli po Srbiji, kako bi se mali proizvođači domaće hrane u neposrednoj komunikaciji predstavili potrošačima.

Mali astronauti

A sada i nešto što će zasigurno oduševiti sve mališane! U subotu 16. novembra, od 18 do 20 časova, astronauti će na štulama animirati decu i fotografisati se sa njima, a naši animatori pripremaju kreativne svemirske radionice i kviz! Najveće iznenađenje biće specijalna transparentna kutija sa replikom meteora, kojeg će deca biti u mogućnosti da dodirnu koristeći specijalne rukavice.

Uz ukusnu degustaciju domaće hrane i pića, sjajna zabava za mališane na radionicama je zagarantovana!

Izvor: www.avivparkzvezdara.com
Izvor: www.avivpark.com

Čekamo vas u Aviv Parku!

Piše: Milica Lukić; Nikola Miloradović