Sa velikim zadovoljstvom pozivamo vas na treću po redu manifestaciju „Dani domaće kuhinje“, koja će biti održana u subotu 22. juna od 12 do 20 časova u TC Aviv Park u Zrenjaninu.

Posetioci će moći da probaju i nabave proizvode nezaboravnih aroma i da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, suhomesnatih proizvoda, likera, prirodnih sokova… Slana zadovoljstva biće u znaku pršute, domaćih kobasica, kulena, čvaraka. Posle dobrog zalogaja, sve teče lagano uz čašu domaćeg vina.

Ljubitelji slatkiša uživaće u ukusima domaćih kolača, vanilica, štrudli i ostalih poslastica. Za najmlađe posetioce pripremili smo šareni štand sa lizalicama i bombonama, a ljubitelji testenine imaće priliku da probaju domaće testenine neobičnog izgleda i ukusa.

Širok izbor kuhinjskog tekstila omogućiće vrednim domaćicama da jedinstvenim bojama i dezenima ulepšaju kuhinjski prostor.

Probaćete i ratluk od maline, ručno pravljen po recepturi iz 1936. godine, nešto potpuno novo i drugačije na našem tržištu.

Ugostićemo i udruženje žena iz opštine Žitište koje će izložiti svoje proizvode kao što su tradicionalna jela i rukotvorine domaće radinosti.

Najavljujemo treće DDK u TC Aviv Park u Zrenjaninu, 22. juna, u periodu od 12-20h. 

Ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Piše: Milica Lukić