Dani domaće kuhinje na Zvezdari

661

Druga po redu, manifestacija Dani domaće kuhinje, održaće se 20. i 21. aprila od 12 do 20 časova, u tržnom centru Aviv Park na Zvezdari. 

I ovog puta očekujemo veliki broj izlagača  nekih starih, koje jedva čekamo da ponovo vidimo i nekih novih, koje jedva čekamo da upoznamo. Veliki broj poljoprivrednih proizvođača po drugi put imaće priliku da se predstavi na događaju za koji vlada veliko interesovanje, a koji obećava odličnu i raznovrsnu ponudu

Posetioci će moći da degustiraju i pazare najukusnije sireve, suhomesnate proizvode, domaću slatku i slanu zimnicu, domaća vina, rakije i likere, torte, kolače, medenjake, med i proizvode na bazi meda, domaće sokove i još mnogo toga.

U zalogajima će biti i nadaleko poznati domaći ajvari, ljutenice, šarene salate i začini. 

Budući da se praznicima najviše raduju najmlađi, nećemo propustiti priliku da ih ugostimo u subotu, od 17 do 19 časova na radionici za farbanje jaja. Ideja je da podstaknemo mališane da na najmaštovitiji način oboje jaja za predstojeći praznik, a društvo će nam praviti pravi Uskršnji zeka!

Bliži nam se Vaskrs, najradosniji i najveći hrišćanski praznik. Pravo je vreme da vaše trpeze obogatite ukusnim domaćim proizvodima i raznovrsnim slatkišima. 

Najavljujemo druge DDK u TC Aviv Park na Zvezdari, 20. i 21. aprila, u periodu od 12-20h.  

Vidimo se!